webspul.nl

Online visie op de wereld

De badkamer van je dromen

Een ruimte in huis waar we dagelijks doorbrengen zijn onder andere de woonkamer, badkamer en de slaapkamer. De woon- en slaapkamer voldoen meestal wel aan onze droomideeën alleen geldt dit helaas niet altijd voor de badkamer. Waarom vinden we de badkamer eigenlijk minder belangrijk? Omdat we hier relatief minder tijd in doorbrengen? Of omdat andere deze ruimte niet zien? De badkamer is een ruimte waar je echt even tot rust kunt komen tijdens een momentje voor jezelf. Daarom vinden wij dat jouw badkamer ook wat aandacht verdient. In dit blog een aantal gemakkelijke aanpassingen die jouw badkamer omtoveren tot de badkamer van je dromen.

Van welke stijl droom jij?

Je hebt vast wel een beeld van jouw ideale droombadkamer. Dit beeld kan je waarschijnlijk het best beschrijven in een stijl. Als eerste kennen we bijvoorbeeld de moderne badkamer. Een moderne badkamer kenmerkt zich door grijze, witte en zwarten kleuren. De tegels zijn groot en hoekig van vorm en de kranen zijn meestal van koper. In deze badkamer vind je geen tijdloze accessoires en zal over 10 jaar niet meer in de bladen terug te vinden zijn. De landelijke badkamer kenmerkt zich door natuurlijke materialen zoals hout en ouderwetse meubelen. Ook wordt er vaak gekozen voor kleine rechthoekige tegels waarvan de vorm terug komt in de ramen. De klassieke badkamer kenmerkt zich door tijdloze accessoires. Deze badkamer straalt voornamelijk rust en luxe uit. Het bevat elementen die wel elkaar weer terug blijven zien in de trends zoals de kleuren zwart en goed en mozaïeken tegels.  De design badkamer kenmerkt zich vooral door vormen en lijnen. De vormen en lijnen zijn strak en grof. Er is weinig in de badkamer te vinden maar wat er te vinden is heeft een functie. De kleur wit wordt in deze badkamer vaak gekozen. Ook zien we design meubelen zoals een hangend toilet of een kraan uit de muur. Tenslotte kennen we nog de kleurrijke badkamer. Vooral van alle kleuren die je maar kan bedenken. Van pastelkleuren tot felle kleuren, alles kan en mag in deze badkamer.

Een bad in iedere droombadkamer

Waar bijna iedereen wel van droomt is een bad in zijn of haar badkamer. Een bad staat voor luxe, rust en een werkelijk momentje voor jezelf. Een bad wordt voornamelijk geassocieerd met een nachtje weg, vakantie of een dagje in de spa. Als je de mogelijkheid heb wil je dit natuurlijk het liefste in huis halen. Heb je interesse in een bad in je badkamer? Dan raden we je wel aan om je te verdiepen in een badwand. Een badwand zorgt ervoor dat je badkamer droog blijft terwijl jij geniet van je welverdiende me-time momentje. Welk bad of welke badwand geschikt is voor jouw droombadkamer hangt natuurlijk weer helemaal af van de stijl waar jij van droomt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 webspul.nl

Thema door Anders Norén