webspul.nl

Online visie op de wereld

De leukste speeltjes voor de echte game liefhebber

Ben jij helemaal gek op gamen? Kijk jij je ogen uit als je in de Mediamarkt rondloopt? Hier weet ik alles van. In mijn vrije tijd game ik graag, alleen of met vrienden. Af en toe is het dan leuk om jezelf eens te verwennen met een van die interessante snufjes uit de Mediamarkt. In deze blog deel ik welke aankopen ik in het verleden heb gedaan waar ik erg blij mee ben. 

De nieuwste playstation en games

Als game liefhebber ben ik altijd op de hoogte van de nieuwe producten die worden uitgebracht. Toen in 2013 de nieuwste Playstation 4 uitkwam, moest ik die natuurlijk hebben. Ik trakteerde mezelf op dit grote cadeau voor kerst en had hier absoluut geen spijt van. Mocht jij dus nog een oud model playstation hebben, dan raad ik het zeker aan om deze aankoop alsnog te doen. Ook ben ik altijd goed op de hoogte als er nieuwe games uitkomen. Zo kocht ik in 2017 het nieuwe spel Fortnite en ook dit was een goede aankoop. Dit spel werd uiteindelijk door bijna al mijn vrienden gespeeld, wat het extra leuk maakte. 

Een goede headset

Jarenlang gamede ik in mijn eentje. En als ik wel met vrienden gamede, kon ik niet met ze praten tijdens het spel. Als ik hierop terugkijk was dit eigenlijk enorm saai. Twee jaar geleden schafte ik eindelijk een goede headset aan en er ging een wereld voor mij open. Door middel van een headset kan je gamen met je vrienden en gedurende het spelen met elkaar communiceren. Dit is ten eerste natuurlijk een stuk gezelliger, want je kan meteen met je vrienden bijpraten door de headset. Bovendien kun je zo ook met elkaar overleggen over goede strategieën en plannen. Zo maken jullie veel meer kans om het spel te winnen!

Een game PC

Vorig jaar deed ik weer een grote aankoop, maar dit was geen Playstation. Ik had van een vriend gehoord dat hij geïnvesteerd had in een game PC en hij was hier heel positief over. Een game PC is een computer die speciaal gemaakt is om hier games op te kunnen spelen. Hierdoor kun je games spelen met enorm goede kwaliteit beeld en geluid. Bovendien zullen door middel van een game PC je spellen niet snel vastlopen door de goede software. Je kunt zelf je Game PC samenstellen voor de spellen die jij vaak speelt. Ik ben heel blij met de Game PC die ik heb samengesteld, het werkt uitstekend!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 webspul.nl

Thema door Anders Norén