webspul.nl

Online visie op de wereld

Winter is komende! We kunnen weer een lekker dikke trui aan!

Beste koukleumen, de winter komt eraan en wij gaan het koud hebben! Nu mogen we dus weer die lekker dikke truien uit de kast halen om er warmpjes bij te lopen deze winter. Ik ben groot fan van dikke heren truien en loop er eigenlijk al in sinds de herfst. Ik heb altijd meerdere lagen kleding aan om mij goed warm te houden in de koudere perioden. Ik heb wel gemerkt dat de heren trui steeds populairder aan het worden is. Een trui werd vroeger minder vaak gedragen dan in onze tijd. Maar een trui kan ook gedragen worden als pullover. Dit is een kledingstuk dat over een ander kledingstuk gedragen wordt. Bijvoorbeeld wanneer men gaat sporten. De dikke heren trui is natuurlijk te warm om tijdens het sporten te dragen. Daarom heeft men een dunner t-shirt onder de warme trui aan.

Een trui is modieus én warm

Een trui is natuurlijk erg lekker warm maar daarnaast zijn de truien van nu zeer modieus en comfortabel. Je kan een trui bij veel verschillende gelegenheden dragen. Een trui met v-hals kan bijvoorbeeld gedragen worden boven een overhemd. Zo blijf je lekker warm in de koude tijden. De truien zijn zeer modieus en daarnaast ook een stuk comfortabeler dan vroeger. Er zijn truien voor verschillende seizoenen. Winter truien zijn over het algemeen een stuk dikker en warmer dan truien gemaakt voor de zomer. Een zomer trui moet namelijk luchtig zijn en een winter trui moet de warmte vast houden. Daarnaast kunnen truien ook gebruikt worden als sweater na het sporten.

Heren truien etiquette?

Heren truien hebben verschillende soorten etiquette waar aan gehouden mag worden. Een V-hals met een overhemd, een sportief jasje met een trui, trui met polokraag dient gedragen te worden als winterse poloshirt.  Hier kan ik mij wel in verplaatsen. Een extra dikke polotrui, heerlijk tegen de kou. Verder kunnen mouwloze truien worden gedragen als onderdeel van een pak. Heren truien kunnen heel netjes zijn maar je hebt natuurlijk ook de kersttruien. Deze zijn totaal niet netjes en zeer casual. Zo hadden wij dit jaar bij mijn bedrijf een kersttruien wedstrijd. Al mijn collega’s hadden kersttruien aan en degene met de mooiste kersttrui won een diner voor twee.

Heb jij nog mooie heren truien of kersttruien in je kledingkast die je echt wil laten zien? Dan kan dit door mij deze te sturen via het contactformulier!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 webspul.nl

Thema door Anders Norén