webspul.nl

Online visie op de wereld

Het ongekende succes van Michael Kors

Sinds 1981 heeft Michael Kors menig vrouwenharten weten te veroveren dankzij het merk zijn verfijnde, luxueuze stijl. Het zijn vooral de tassen van Michael Kors die tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. Voor een tas van dit prachtige merk zetten we graag een zakcentje opzij. En laten we eerlijk zijn: vergeleken met andere merken zijn de designer tassen van MK best redelijk te betalen. Maar Michael Kors heeft natuurlijk ook een uitgebreide collectie aan andere accessoires en kleding. Dit merk is een absolute must-have!

Van winkeletalages naar hollywood films

De mode carrière van de man achter het merk, Michael Kors, begon in New York, waar hij eind jaren 70 etalages van winkels aankleedde. Maar kleding ontwerpen was een grote passie van hem. Zijn ontwerpen bleven niet onopgemerkt. Een paar jaar later kleedde hij echter geen etalages meer, maar vrouwen die in de rij stonden voor zijn prachtige designs. In 1997 stond hij bekend als een van Amerika’s top designers en werd hij creative director bij het grote modemerk Céline. Leuk feitje: hier heeft hij het bekende roze mantelpakje ontworpen die gedragen wordt door Reese Witherspoon in de film Legally Blonde!
Tegenwoordig heeft Michael Kors een hoop celebrity fans die graag in zijn ontwerpen lopen, zoals Michelle Obama, Taylor Swift, Nicki Minaj en Kate Middleton, om maar een paar te noemen.

van tassen tot kleding

Bijna iedereen kent de tassenlijn van MK wel. Ze komen in verschillende ontwerpen zoals shoppers, cross-over tassen, clutches en beltbags. Allemaal van alleen de beste materialen en met mooie details. En allemaal met het bekende embleem van Michael Kors erin verwerkt op een subtiele manier. Je ziet ze dan ook overal, waar je ook ter wereld bent. Er is bijna geen Instagram account waarop een tas van MK geen schitterende bijrol speelt. Naast tassen biedt het merk ook gave schoenen en prachtige kleding. Stuk voor stuk ontwerpen en items waar je hebberig van wordt. En alles is goed te combineren met wat je al in je kast hebt liggen. Of je nu voor een sportievere look gaat of juist wat meer glamoureus, combineer het met je favoriete schoudertas of sneakers en je outfit voor de dag/avond is compleet!

Mk voor heren

Nu Michael Kors de vrouwen wereldwijd al overtuigd heeft van zijn ontwerp kunsten, schenkt hij de laatste tijd ook meer aandacht aan de heren. Die verdienen het ten slotte ook om zich in die gelikte MK stijl te hullen. Zo heeft hij al een mooie kledinglijn gelanceerd voor mannen, variërend van strakke blazers en stijlvolle shirts. Zijn ontwerpers zijn er maar druk mee. Dus wees niet getreurd, modieuze heren: there is more to come!

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 webspul.nl

Thema door Anders Norén