webspul.nl

Online visie op de wereld

Sloep huren in zowel de warme als koude maanden

In de zomer als het lekker warm is of in de herfst als we het liefst dicht tegen elkaar aankruipen is een sloep gezellig. Je kunt een klein (of niet zo klein) feestje in bouwen. Vooral in de zomer zie je dat mensen een sloep huren en daar met zijn alle gezellig in gaan zitten voor een feest op het water. Het varen met een sloep in de koudere maanden lijkt vaak alleen wel een beetje te worden onderschat. Juist dan kan het (als het niet regent of sneeuwt) heel leuk zijn. Een sloep huren met een berg fleece dekentjes en leuke mensen maakt een sloep huren voor in de winter zo een gek idee nog niet. In deze blog zullen we het met je hebben over de verschillen tussen een sloep huren in de zomer en de winter.

Voor-en-nadelen van s’ zomers een sloep huren

Als de zon schijnt dan wilt iedereen zo dicht mogelijk op het water zitten. Op het water is het vaak een tikkeltje koeler dan aan de kant. Door een bootje te huren kun je wel lekker gebruik maken van de gunstige tempratuurverschillen. Daarnaast is het in de zomer vaak ook gezellig om tot laat nog lekker door te gaan, omdat veel mensen tot laat op straat zijn. Er zal minder geklaag zijn als je een beetje lawaai maakt. Een sloep huren in de zomer is dus echt voor het feest gevoel en iets koelere lucht op het water. Een nadeel is dat er veel bootjes worden gehuurd in de zomer en je dus moet kiezen om zelf te feesten of te luisteren naar de muziek van anderen.

Voor-en-nadelen van een sloep huren in de kou

Dit is iets wat een stuk minder mensen doen. In de herfst en de winter komen mensen er niet zo snel op om op een bootje te gaan zitten. Wat wel een voordeel hiervan is, is het feit dat je weinig last hebt van andere boten. Je kunt het gezellig knus maken met dekentjes die de mensen op de boot warm houden. Als je thermoskannen meeneemt heb je zo een heerlijk nagebootste avond op de bank, maar dan tien keer zo gezellig. Vooral als je dit in een drukke stad doet zal het er allemaal heel mooi uit zien. Het nadeel is alleen wel dat het ook echt koud kan zijn. Een sloep huren in de koudere maanden betekent dan ook goed naar de voorspellingen kijken. Ga jij voor het eerst een sloep huren of hoort een sloep huren onderhand bij je? Een ding is zeker en dat is dat het altijd kan.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 webspul.nl

Thema door Anders Norén