webspul.nl

Online visie op de wereld

USB hubs maken je werk een stuk gemakkelijker

Ben je het ook zo zat dat je iedere keer moet wisselen van USB kabel of toepassing en daarbij in een onmogelijke hoek achter je pc moet kruipen? Dat is dus niet meer nodig. Gemak dient de mens en daarom zijn USB hubs uitgevonden. USB hubs zijn een hartstikke handige toepassing, waardoor je je ene USB poort gemakkelijk uitbreidt met meerdere USB poorten. Je plugt de USB hubs in je USB poort en kunt daardoor meerdere USB toepassingen aansluiten op je pc, zonder dat je hoeft te wisselen. USB hubs kunnen uitbreiden tot zelfs wel 10 poorten! En ja, dat lijkt wat overdreven, maar het kan echt heel handig zijn.

USB hubs zijn er voor alle USB toepassingen

Als je maar één USB poort op je pc hebt, dan kan het zomaar zijn dat je niet alles tegelijk kunt doen wat je zou willen. Dat kan iets simpels zijn als het downloaden van informatie van je mobiel en tegelijkertijd een ventilatortje laten draaien (geen overbodige luxe in deze warmte). Nu klinkt dat nog niet echt onoverkomelijk, maar wat als je moet kiezen tussen het gebruik van boxjes en een muis? Met USB hubs creëer je meerdere USB poorten. Je kunt dan dus rustig aan het werk, met op de achtergrond muziek.
USB hubs

USB hubs zijn er tot maar liefst 10 poorten!

Je zou zeggen dat dat wat overdreven is, maar wat als je de IT-er op je werk bent en alle mobieltjes van je collega’s moeten opgeschoond of opnieuw geïnstalleerd worden? Dan kost het wel verschrikkelijk veel tijd om ieder mobieltje apart te behandelen. Dankzij USB hubs kun je alle mobieltjes (of in ieder geval 10 dus) tegelijk in behandeling nemen. Als de ene smartphone updates aan het uitvoeren is, dan kun je alvast verder met de volgende. Dat scheelt je veel tijd en je werkgever veel geld. En dat voor maar een paar euro.

USB hubs koop je natuurlijk ook gewoon online

Als je slim bent, ga je niet naar de winkel voor USB hubs. Dat is echt nergens voor nodig. Want ook deze hubs bestel je gemakkelijk online. Het enige waar je dan naar hoeft te kijken, is naar je eigen behoefte. Wil je 2 extra poorten of toch 10? Wil je er één die er stylish uitziet omdat ‘ie op je bureau komt te liggen of maakt het je niet uit? Jij bepaalt. Bij twijfels en vragen kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 webspul.nl

Thema door Anders Norén